Colaborare

Suntem deschiși către colaborări cu diverse organizații, atât publice, cât și private, pe următoarele zone de interes:

  • Integrarea sistemelor informatice - Avem peste 10 ani de experiență pe zona de integrare a sistemelor și business process modeling, dezvoltând propria platformă informatică în acest sens.

  • Deschiderea platformei de implicare civică "Panoul de Bord" pentru adăugarea de noi servicii - Platforma Panoul de Bord, în special prin intermediul aplicației de mobil, permite accesarea rapidă de către utilizatori a diverselor servicii oferite. Accesul se face într-un mod facil, sigur și anonim, dar cu posibilitatea de autentificare pe baza identității digitale generate de platformă. Pot fi adăugate atât servicii oferite de instituțiile publice cât și servicii oferite de organizații private, cu condiția ca acestea să fie aliniate valorilor și misiunii noastre. Aflați mai multe despre capabilitățile platformei din broșura de prezentare.

  • Consultanță în dezvoltarea de sisteme informatice complexe - Experiența dobândită în dezvoltarea de aplicații enterprise ne permite să oferim sfaturi și soluții avizate pentru implementarea unor servicii informatice eficiente.

  • Suntem dispuși să ne oferim serviciile și pro bono dacă eforturile noastre pot produce rezultate benefice, semnificative și palpabile pentru societate. Contactați-ne!