Termeni și condiții

Prelucrarea datelor cu caracter personal

În momentul de față, Asociația Segoia nu colectează date personale prin intermediul acestui site.

Unele servicii, precum aplicația de mobil Panoul de Bord, solicită introducerea unor date cu caracter personal pentru generarea de petiții, conform art. 51 din Constituția României, și de solicitări, conform legii 544/2001, adresate instituțiilor publice, dar aceste date nu sunt colectate de sistemele noastre, ele fiind stocate, cel mult, pe echipamentul mobil al utilizatorului și doar cu acordul acestuia.

Refuzul de a completa aceste date determină, în anumite cazuri, despre care vă vom informa la momentul corespunzător, imposibilitatea de a folosi cu succes unele din serviciile noastre.

De asemenea, identitatea dumneavoastră reală nu poate fi determinată în niciun fel ca rezultat al folosirii serviciilor noastre, având în vedere că acestea folosesc o identitate digitală ce permite autentificarea în mod anonim.

Informațiile ce privesc modul în care utilizatorii folosesc platformele noastre pot fi înregistrate, dar sunt destinate utilizării de către operator strict în scopul îmbunătățirii serviciilor oferite şi nu vor fi comunicate unor terțe părți.